zondag 17 maart 2019

Vrouw gewond na selfie-poging met jaguar

Vrouw gewond na selfie-poging met jaguar

In Wildlife World Zoo in Phoenix is een vrouw aangevallen door een jaguar, nadat ze een selfie met het dier wilde maken. De vrouw klom over het hek en werd gegrepen. Een bezoeker leidde het beest af met een waterflesje terwijl de vrouw jammerend op de grond lag. Let op: heftige beelden.

Een getuige van het incident hoorde een mevrouw schreeuwen: “Help, help, help.” Hij zag hoe de jaguar zich om de vrouw klemde. Op de foto is te zien dat ze een diepe snee op haar arm heeft. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht en behandeld. Daarna keerde ze terug naar de dierentuin om zich te verontschuldigen voor haar actie.

In de video is te zien hoe de vrouw na de aanval wordt geholpen. Pas op, onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren.
De mevrouw uit Arizona wilde een selfie met het dier maken en legde haar arm bij de kooi, waardoor de jaguar haar kon grijpen. De dierentuin meldt op Twitter dat het dier geen blaam treft. ‘Er staat een hek om mensen op een veilige afstand te houden. Het zijn wilde dieren. Die obstakels worden met een reden neergezet. Dit is niet de schuld van het dier.’ Bron lindanieuws

Een reactie posten

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Begin met typen en toets enter om te gaan zoeken